O nama | Medicina familija Svilajnac
113
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-113,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

O nama

Medicina Familija je privatna ordinacija opšte prakse čiji je vlasnik dr Danijela Gračić. Ordinacija Vam nudi širok spektar medicinskih usluga, a opremljena je najsavremenijim i najkvalitetnijim aparatima i instrumentima.

 

Veliku pažnju posvećujemo stručnosti našeg tima, tako da imamo saradnju isključivo sa lekarima koji su vrhunski stručnjaci u svom poslu. Imamo odličnu saradnju sa specijalistima iz raznih oblasti. Cilj nam je da naši pacijenti dobiju negu kakvu zaslužuju jer su nam upravo oni na prvom mestu.

 

Pored toga, savremene tehnologije i razumevanje modernog stila života su nešto što nam je takođe jako važno kako bismo uspeli da pomognemo našim pacijentima.

 

Ukratko, Medicina Familija je tu da Vam pruži kvalitetnu, profesionalnu i kompletnu medicinsku uslugu iz oblasti opšte medicine.

 

Vaše zdravlje nam je na prvom mestu.

Kontakt informacije

Kralja Petra I bb, Svilajnac